Vervo jaunumi

27 metrus garas kravas transportēšana uz Zviedriju

27 metrus garas kravas transportēšana uz Zviedriju

Kokmateriāli ir daļa no būvniecības nozares, un to piegāde prasa precīzu plānošanu, rūpīgu iekraušanu un aprīkotus transportlīdzekļus, kas piemēroti dažādu kokmateriālu pārvadājumiem, tajā skaitā lielgabarīta CNC koka siju transportēšanai. Skaidrs, ka tieši kravas transportēšanai ir būtiska nozīme, lai būvmateriāli objektā nonāktu laikus un neskartā stāvoklī. 

SIA Vervo loģistikas menedžeris Jānis Zariņš organizēja lielgabarīta līmēto koka siju piegādi no Latvijas uz Zviedriju.  Interesanti, ka tieši koksne un tās izstrādājumi sastāda arī vislielāko daļu no eksporta uz Zviedriju – gandrīz 32%. 

Kravas transportēšana

Šāda veida transporta pakalpojumi piedāvā plašas iespējas jebkuram būvprojektam - sākot ar dzīvojamo māju būvniecību, kurai nepieciešami specifiski materiāli, un beidzot ar masīvu infrastruktūras izbūvi un attīstību. Tomēr, kā uzsver Jānis Zariņš, ir vairāki faktori, kuri jāņem vērā, lai pārvadājums būtu veiksmīgs. 

Atļauju un dokumentu sagatave

Pārvadājamās kravas mēdz būt ar dažādiem gabarītiem. Šajā gadījumā Jānis noorganizēja līmēto koka siju piegādi, kuru garums pārsniedz standarta izmērus - koka siju garums bija 27 metri. Latvijā šāda veida kravai atļauju saskaņošanas process ir salīdzinoši ātrs un vienkāršs - pārvadājumam ir nepieciešams tikai viens pavadonis. Turpretim Zviedrijā šāds pārvadājums ir krietni sarežģītāks, jo nepieciešami vairāki saskaņojumi – piemēram, kravai no ostas līdz Stokholmas pilsētai ir nepieciešams viens pavadonis, bet, iebraucot pilsētā, kravas transportam pievienojas vēl divi pavadoņi.

Maršruta izstrāde

Lai  nodrošinātu kvalitatīvus transporta pārvadājumus un, lai krava pēc iespējas ātrāk tiktu nogādāta galapunktā, ļoti svarīga ir optimāla maršruta izstrāde. Optimāli izstrādāts maršruts ļaus ne vien savlaicīgi nogādāt kravu tās saņēmējam, bet arī ievērojami samazināt piegādes izmaksas, veicot pārvadājumu ātri un droši. Līmētās koka sijas vispirms tika iekrautas Jelgavā, un tad, ar prāmja starpniecību, no Ventspils ostas līdz Nīnashamnai Zviedrijā tika nogādātas vienas dienas laikā. Šajā gadījumā bija svarīgi iegādāties prāmja biļetes atbilstoši kopējiem gabarītiem, pretējā gadījumā, iegādājoties standarta biļeti, kravas auto paliktu Latvijas ostā. 

Kam uzticēt būvmateriālu kravas pārvadājumus?

Vervo loģistikas menedžerim Jānim Zariņam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze loģistikā. Viņš ir nosvērts un redz risinājumu, neskatoties uz kravas izmēriem vai maršruta sarežģītības. 

Uztici savu kravu profesionālim ar lielu pieredzi un zināšanām savā jomā.  Ja interesē jebkādu izmēru kravas pārvadājumi, sazinies ar Jāni! 

Jānis Zariņš
forwarding@vervo.lv
+371 2774 4100

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv