Vervo jaunumi

Olu pārvadājumi Lieldienās

Olu pārvadājumi Lieldienās

Olas ir svarīgs Lieldienu simbols daudzās aktivitātēs, piemēram, olu krāsošanā un dekorēšanā, kā arī to meklēšanā vai ripināšanā. Lai Lieldienu zaķis nebūtu palicis bešā, ir svarīgi laicīgi tās transportēt, lai veikala plauktos to netrūktu. 

Kā zināms, olas ir trausls produkts, neskatoties uz to vai tās ir putnu olas, vai šokolādes. Pārvadāšanas prasības sevī ietver temperatūras kontroli visa pārvadājuma laikā, kas var radīt izaicinājumus, bet uztraukumam nav pamata, jo SIA Vervo komandā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti, kas jau iepriekš ir veikuši olu pārvadājumus. 

Olu pārvadāšanai nepieciešams izmantot piemērotu iepakojumu, kas nodrošina olu aizsardzību pret triecieniem. Parasti tiek izmantotas speciāli izstrādātas olu kastes vai konteineri, kas ir piemēroti olu formas un izmēra glabāšanai un pārvadāšanai.

Atkarībā no olu veida (inkubētās vai paredzētās pārtikai) un galamērķa, temperatūra ir ļoti svarīga. Jānodrošina, ka olas tiek pārvadātas pie atbilstošās temperatūras, lai saglabātu to svaigumu un kvalitāti. Mēs nodrošināsim nepieciešamo temperatūras režīmu ar refrižeratora piekabi vai puspiekabi, kas ir aprīkotas atbilstoši standartiem (termoizdruka). Olu pārvadājumiem nepieciešamā temperatūra ir no +5 līdz +18°C grādiem. 

Taču ideālā temperatūra šokolādes olu uzglabāšanai transportēšanas laikā ir no +10°C līdz +18°C, lai tā neizkustu un nedeformētos. Mēs nodrošinām, ka relatīvais mitrums tiek uzturēts zem 50%, lai novērstu kondensāciju un papildu mitruma rašanos.

Ja vēlaties transportēt inkubētas olas, tad nepieciešamā temperatūra būs no +30 līdz +32°C grādiem.  Inkubācijas olas ir ļoti jutīgas pret klimatiskajiem apstākļiem. Temperatūras režīma pārkāpuma un/vai pēkšņu gaisa temperatūras svārstību gadījumā ola zaudē savu potenciālu un kļūst nederīga reprodukcijai.

Iizmantojot profesionālu loģistikas pakalpojumu sniedzēju, piemēram, SIA Vervo, olas tiek rūpīgāk un efektīvāk pārvadātas. 

Gaidīsim Jūsu pieteikumus kravu pārvadājumiem e-pastā: info@vervo.lv vai šeit

SIA Vervo darba laiks Lieldienās: 
28.03. | 9:00 - 17:00
29.03. | BRĪVS
01.04. | BRĪVS

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv