Mūsu darbi

Sendvičpaneļu pārvadājumi uz Islandi

Sendvičpaneļu pārvadājumi uz Islandi

Lai ēkas būvniecība noritētu veiksmīgi, īpaši svarīgs ir kravas piegādes posms, ko nodrošinām mēs, transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo. Jau kopš 2008.gada mūsu pakalpojumus novērtē gan būvniecības uzņēmumi, gan privātpersonas, kam nodrošinām būvmateriālu piegādes uz būvniecības laukumu.

Vervo ir pierādījis sevi kā uzticamu un profesionālu partneri, un, pateicoties tam, esam veikuši iespaidīga projekta – 3 ēku pilnu loģistikas ciklu, kas sevī ietver dažādu būvmateriālu, metāla konstrukciju, sendvičpaneļu (garumā no 7-13m) piegādi gan no ražotājiem, kas atrodas dažādās Latvijas vietās, gan arī no piegādātāja Austrijā. Šīs darbības tika veiktas gan ar tenta, gan ar platformas puspiekabēm 3 dienu laikā uz Rīgas ostu, kas konkrētā projekta ietvaros tika izmantots kā distribūcijas centrs.

Sakomplektēto būvniecības materiālu galamērķis bija Islande, un, ņemot vērā, ka tā ir sala, konstrukciju un sendvičpaneļu pārvadājumi tika veikti pa jūras ceļu, izmantojot ģenerālkravām paredzētu kuģi - balkeri.

No autotransporta krava tika izkrauta ar dakšveida iekrāveju, un pēc tam ar celtņa palīdzību uzkrauta uz kuģa. Lai metāla konstrukciju un sendvičpaneļu pārvadājumi būtu droši, tos nepieciešams nostiprināt ar kravas stiprinājuma siksnām, taču jāievēro, lai tās nebūtu pārāk stingri iespiestas paneļos.

Transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo priekšrocības ir pieredze, zināšanas it visos loģistikas jautājumos un prasme atrisināt vissarežģītākos uzdevumus, īpaši, ja runa ir par apjomīgiem lielgabarīta kravu pārvadājumiem. Uzticot savu lielgabarīta kravu mums, jūs varat būt droši, ka it visos loģistikas procesos tiks ievēroti drošības pasākumi, un krava tiks nogādāta ātri, droši un ērti atbilstoši līgumā noteiktajiem termiņiem.

Uzticies zinošiem speciālistiem - piesaki kravu šeit vai raksti e-pastu: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv