Mūsu darbi

Motorlaivu pārvadājumi

Motorlaivu pārvadājumi

Pirmais vasaras mēnesis – jūnijs – jau ir pavisam tuvu. Esam pārliecināti, ka kāds jau ir paspējis atklāt peldēšanās sezonu. Kur peldēties ir vēl patīkamāk, kā no savas laivas ezera vidū, kur saules stari nav jādala ar nevienu citu?

Lai karstajā laikā varētu atveldzēties, SIA Vervo jums nodrošinās dažādu izmēru laivu un motorjahtu transportēšanu no jebkuras atrašanās vietas uz jums nepieciešamo galamērķi!

Nesen Vervo komanda veica elegantas motorlaivas drošu nogādāšanu no Rīgas uz Nicu, Francijā. Laiva tika klasificēta kā lielgabarīta krava, tāpēc SIA Vervo loģistikas menedžeris Jānis Zariņš piemeklēja atbilstošu risinājumu. Kā vairumā lielgabarītu kravu pārvadājumos, arī šajā tika nodrošināti pavadošie transporti, lai pastiprinātu ceļu satiksmes drošību.

SIA Vervo piedāvājumā ir ne tikai vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi, bet arī citi ar transportēšanu saistītie pakalpojumi: kravu iekraušana, izkraušana, dokumentu noformēšana, noliktavu pakalpojumi un citi. Laivas pārsvarā atrodas ūdenī, tāpēc to no ūdens nepieciešams uzcelt uz kravas transportlīdzekļa. No ūdens uz kravas puspiekabes laiva tika pārcelta ar krānu, ar ko pēc tam tā Nicā tika arī nokrauta. Laiva tika nostiprināta ar kravas nostiprināšanas siksnām, lai tā neizkustētos no kravas automašīnas visā pārvadājuma laikā.

SIA Vervo loģistikas speciālisti zina, kā izvēlēties vispiemērotākos maršutus, lai jums nebūtu jasaskaras ar papildus izmaksām un motorlaiva galamērķī nokļūtu līgumā norunātajā laikā tieši tādā stāvoklī, kādā tā tika pieņemta iekraušanas brīdī. Lai motorlaivas pārvadājumi būtu droši, tiek izstrādāts individuāls maršruts, lai pārvadāšanas procesā nerastos dažādi starpgadījumi, piemēram, nepietiekams tuneļa augstums.

Pārvadājot tādu ekzkluzīvu kravu kā motorlaiva, būtu vēlams nodrošināt papildus apdrošināšanu, lai neparadzētu situāciju gadījumā jums nebūtu jāsaskaras ar papildus izdevumiem un par visu būtu padomāts. CRM apdrošināšana nosedz tikai aptuveni 9 eiro uz katru kilogramu, tāpēc SIA Vervo loģistikas menedžeri palīdz izvēlēties piemērotāko apdrošināšanas polisi. Arī šajā gadījumā klients izvēlējās veikt kravas apdrošināšanu.

SIA Vervo pieredzējušie loģistikas speciālisti jūsu laivas pārvadājumu veiks ar lielu uzmanību un rūpību, nodrošinot drošu kravas pārvadājumu uz jebkuru jums nepieciešamo galamērķi. Ja nepieciešami motorlaivu pārvadājumi, sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv